Over H en A Mode

Ruim 25 jaar geleden zijn wij gestart met de verkoop van kleding, speciaal geschikt voor de modebewuste senioren. Ondertussen bezoeken wij met 4 vrachtwagens en een groot aantal verkoopsters, zo’n 800 verzorgingshuizen, verpleeghuizen en dienstencentra door heel Nederland.
De belangstelling is overweldigend te noemen. De belangrijkste reden hiervoor is de uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding en de zeer uitgebreide collectie. Bij elke modepresentatie bieden wij ruim 1500 kledingstukken aan. Met name onze goede inkoop zorgt voor een modieuze collectie die betaalbaar is. De aantrekkelijke prijzen, de uitgebreide keuze in diverse maten en onze snelle vermaakservice zorgen ervoor dat wij veel ouderen, zowel heren als dames, tot onze klantenkring mogen rekenen.

Met name onze herencollectie hebben wij de laatste tijd noemenswaardig uitgebreid, dit tot volle tevredenheid van zowel onze bestaande klanten als de inmiddels nieuw aangetrokken klanten.
Ook voor de heren is het nu mogelijk om leuke en modieuze combinaties samen te stellen.
Natuurlijk blijven wij onze collectie uitbreiden, zo hebben wij  onlangs een kledinglijn toegevoegd met aangepaste kleding die inspeelt op mensen met een fysieke beperking.
Uiteraard is er rekening gehouden met de wasbaarheid en de kreukherstellendheid van onze collectie.

Als u meer informatie wilt, kunt u het contactformulier invullen en zullen wij uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden. Naast het contactformulier kunt u ook  telefonisch contact met ons opnemen.
Tevens is er de mogelijkheid om op afspraak een bezoek te brengen aan ons kantoor in Abcoude.

Bekijk op uw gemak eens onze website voor een goede indruk en misschien mogen wij u binnenkort op een van onze modeshows verwelkomen!